19.09.2011

Mushrooms Carpaccio (**)

Przepis wzięty stąd:
Ingredients: 
400 gr champignon mushrooms 
olive oil 
a lemon 
parsley 
salt, pepper
Preparation:
Wash mushrooms, clean them and cut them in thin slices. Heat 2 tablespoons of oiland add the mushrooms. Sprinkle salt and pepper. After the mushroom sauce is slightly reduced, add the juice from a lemon. Leave to a boil and stop the fire. Sprinkle chopped parsley. You can serve it hot, as an appetizer,or cold, as salad. 

I po polsku:
Składniki:
400g pieczarek
oliwa z oliwek
cytryna
natka pietruszki
sól, pieprz
Przygotowanie:
Umyj pieczarki i pokrój w plasterki. Podsmaż je na 2 łyżkach oliwy. Posp pieprzem i solą. Jak woda wyparuje, dodaj sok z cytryny i zagotuj. Ściągnij z ognia, posyp pokrojoną pietruszką. 
Można podawać na gorąco jako przystawkę, lub na zimno, jako sałatkę.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz